Hinnasto

Paljonko tuotteemme ja palvelumme maksavat

Kaikki tuotteemme ja palvelumme räätälöidään vastaamaan asiakkaiden toivomuksia ja tarpeita. Säädämme tulisijan muodon, värit ja korkeuden vastaamaan talosi arkkitehtuuria ja huoneesi sisustusta sekä sovitamme aikataulun tarpeidesi mukaan.

Meiltä saat ostettua kaakeliuunin “Tulitikut käteen pakettina”, jolloin huolehdimme kaikesta eli kaakeleiden valmistamisesta, tarvike tilauksista ja muurauksesta. Ojennamme työn päätyttyä tulitikkuaskin käteesi. Vaihtoehtoisesti voit myös tilata pelkät uunikaakelit ja huolehtia muista hankinnoista itse.

Kaakeliuunimuurari palveluiden osalta hinnoittelemme jokaisen työn tapauskohtaisesti, joten pyydä tarjous!

Tässä hinta esimerkkejä:

HINNASTO

Kaakeliuunin kaakelit: Aitojen kaakeliuunien uunikaakelit alkaen 5000 €.

Kaakeliuuni kokonaistoimitus: sisältää kaakelit, tarvikeet ja muurauksen alkaen 8500 €.

Kaakelit: Korjauskaakelit alkaen 70 €/kpl + muotti kulut ja lasitteen kehittäminen

Kaakeliuunin muuraus: Muuraukset alkaen 3000 €.

Kaakeliuunin purku: Purkutyöt alkaen 1000 €

Näytekaakelit: Lähetämme kaakeli näytteitä esimerkiksi väreistä ilmaiseksi. Asiakas maksaa vain postiennakon. Ota yhteyttä ja keskustellaan tarpeistasi yksityiskohtaisesti!

 

KÄSITYÖUUNIN FILOSOFIAA

Käsityönä valmistetut uunikaakelit sopivat sinulle, jos pidät siitä tunnelmasta, joka vallitsee käsinrakennetussa! Jossa epätäydellisyys yhdistyy täydellisyyteen! Lue lisää tästä!

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja laskemme mielellämme sinulle tarjouksen!

Tarjoamme myös osamaksukauppaa joustavasti! Lisätietoja maksuista ja yleisistä kaikkia tilauksia koskevista sopimusehdoista tästä!